Informationsmøde om fjernvarmetilslutning og energibesparelser.

Hammel Fjernvarme inviterer til informationsmøde om fjernvarmetilslutning og energibesparelser onsdag den 27. juni kl. 19.00 på Hammel Fjernvarme, Irlandsvej 6, Hammel.

Favrskov Kommune har opfordret Hammel Fjernvarme til at invitere de husstande, der ligger inden for Hammel Fjernvarmes forsyningsområde, til et informationsmøde om mulighederne for konvertering til fjernvarme. Favrskov Kommune tilbyder også et gratis energitjek af dit hus, hvis du ønsker det. Et energitjek, der udføres af den uvildige organisation EnergiTjenesten, består at en gennemgang af hele huset og udarbejdelse af en rapport (BedreBolig-plan), som rummer forslag til komfortforbedringer og energibesparelser, inkl. beregninger over fremtidig økonomi ved eventuel konvertering.

Hvis du medbringer sidste års brændselsforbrug olie/gas/træpiller samt husets areal til informationsmødet, tilbyder Hammel Fjernvarme også at lave en individuel beregning af varmeudgiften ved fjernvarme.

Dagsorden informationsmøde:

  1. Præsentation af Hammel Fjernvarme
  2. Tilslutningsbetaling ved konvertering til fjernvarme
  3. VVS arbejder i forbindelse med fjernvarmetilslutning
  4. Energitjek (v/EnergiTjenesten)
  5. Forslag til gode energibesparelser (v/EnergiTjenesten)
  6. Individuel beregning af varmeudgift ved fjernvarme
  7. Rundvisning på anlægget.

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage i mødet, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os og få lavet en individuel beregning af varmeudgiften ved fjernvarme samt et overslag på udgiften til tilslutning. 

Tilmelding til mødet på tlf. 8696 9766 mellem kl. 8.30 og 13.30, eller send en mail navn og adresse til hf@hammelfjernvarme.dk senest den 25. juni 2018.